Over RB Zelfbouw

rbvzelfbouw-3

Kennis op alle vlakken

RB Zelfbouw is een jong bedrijf dat inzet op technologische innovatie én kostenbesparing voor doe-het-zelvers, particuliere bouwers en verbouwers. En dit voor verwarming, sanitair, groene energie en ventilatie. Want wie slim is, klust zelf. Onze zelfbouwpakketten zijn de gebundelde expertise van gecertificeerde vakmannen met jarenlange ervaring in de sector. Wij werken bovendien samen met gerenommeerde merken. Zo ben je zeker van een kwaliteitsvol zelfbouwpakket, met gedegen advies voor installatie. Want wees gerust: je mag ons altijd bellen bij vragen, voor complexe werken en keuringen.

Groep Theo Boons

Vanuit het moederbedrijf Theo Boons ontstond in 2018 RB Zelfbouw. Theo Boons richt zicht voornamelijk op grote projecten. Door de grote vraag vanuit de particuliere markt en het groeiend belang van goedkoper bouwen werd RB Zelfbouw in het leven geroepen. Kortom: de expertise van ervaren installateurs vertaald naar zelfbouwpakketten op maat van de particulier, met de nodige
toelichting. 

De verankering van Theo Boons als bekende installateur onder leveranciers 
biedt RB Zelfbouw de mogelijkheid om met de nieuwste systemen en installaties te werken. 

Naast RB Zelfbouw maken ook HB Geo, Willemsen en Cevek onderdeel uit 
van Groep Theo Boons. HB Geo is onze vaste partner in geothermische grondboringen. Willemsen voert in het verlengde van Theo Boons verwarming, sanitair en ventilatie uit op kleinere projecten. Cevek is het Limburgse luik in HVAC en sanitair.

Zo vullen de dochterondernemingen elkaar goed aan.

rb zelfbouw vlag

Medewerkers aan het woord

Wij zijn liefhebbers van de koers!

Rij jij ook graag rond in onze nieuwe tenue? Stuur ons een berichtje!